Ανασκόπηση του 2022 - OTEAcademy
Main Image

BLOG

Ανασκόπηση του 2022

30 Νοεμβρίου 2022
article photo

Κάθε χρονιά, όταν πλησιάζει στο τέλος της, είναι μια καλή ευκαιρία να κοιτάξουμε πίσω, να δούμε τις καλές στιγμές, να θυμηθούμε τους ανθρώπους που γνωρίσαμε, και αυτά που μας δίδαξαν. Το ίδιο απαραίτητο είναι να αναλογιστούμε και τι μπορεί να μην πήγε όσο καλά θα θέλαμε, και τι θα μπορούσε αυτό να μας διδάξει για την χρονιά που έρχεται.

Στην OTEAcademy έγιναν πολλά δημιουργικά πράγματα φέτος, πολλές εκπαιδεύσεις και πολλά events. Πολλά γέλια και πολλή σκληρή δουλειά από όλη την ομάδα που μας έκανε καλύτερους. Συνεργαστήκαμε με εταιρίες από όλη την Ελλάδα αλλά και το εξωτερικό, μας εμπιστεύτηκαν εργαζόμενοι από διαφορετικούς κλάδους και ομιλητές από κάθε γωνιά της γης. Μάθαμε πολλά και συνεχίζουμε με τον ίδιο ενθουσιασμό για το 2023, χωρίς να ξεχνάμε ό,τι ζήσαμε το 2022.

Η εμπειρία και το πάθος για γνώση μας κινεί καθημερινά και περιμένουμε με χαρά όλα αυτά που θα έρθουν, είμαστε ανοιχτοί σε όλους εσάς, όπου και αν δουλεύετε, όποια ανάγκη και να έχετε, κάνοντας το καλύτερο δυνατό για μία θετική εμπειρία που θα χτίσει μακροχρόνιες σχέσεις εμπιστοσύνης κάτω από ένα κοινό όραμα. Αυτό της προσωπικής και επαγγελματικής εξέλιξης.

«Για να προχωρήσουμε μπροστά, κοιτάμε πίσω αυτά που ζήσαμε, αυτά που μάθαμε, με σεβασμό στην διαδρομή και πίστη στις δυνάμεις μας»

Καλό Δεκέμβρη σε όλους από την ομάδα της OTEAcademy

ΠΙΣΩ