Η OTEAcademy στο «Naxos, Smart Island» της Amazon Web Services - OTEAcademy
Main Image

NEA

Η OTEAcademy στο «Naxos, Smart Island» της Amazon Web Services

19 Οκτωβρίου 2022
article photo

Στην ψηφιακή αναβάθμιση της Νάξου συμμετέχει η OTEAcademy, ως επίσημος εκπαιδευτικός συνεργάτης του προγράμματος Naxos, Smart Island, που διοργανώνεται με πρωτοβουλία της Amazon Web Services (AWS) και τη στήριξη της Ελληνικής Κυβέρνησης.

Η OTEAcademy έχει αναλάβει το σχεδιασμό και την υλοποίηση εκπαιδευτικών προγραμμάτων που θα βοηθήσουν στον ψηφιακό μετασχηματισμό του νησιού. Τα εκπαιδευτικά προγράμματα στοχεύουν την αναβάθμιση των ψηφιακών δεξιοτήτων των κατοίκων της Νάξου και των Μικρών Κυκλάδων, προκειμένου να αξιοποιήσουν τις δυνατότητες που προσφέρει η τεχνολογία. Επιπλέον, θα πραγματοποιηθούν εκπαιδεύσεις  για την ανάπτυξη γνώσεων πάνω στο υπολογιστικό νέφος (Cloud Computing), καθώς και αναφορικά με την εφαρμογή ψηφιακών τεχνολογικών λύσεων.

Ο Γιάννης Αργυράκος, Director της OTEAcademy δήλωσε: «Η OTEAcademy ως  επίσημος εκπαιδευτικός συνεργάτης της Amazon Web Services για την Ελλάδα συμμετέχει ενεργά στην πρωτοβουλία “Naxos, Smart Island”. Είναι χαρά για εμάς που μέσω του σχεδιασμού και της υλοποίησης εκπαιδευτικών προγραμμάτων θα μπορέσουμε να συμβάλουμε σε μια καλύτερη και πιο ψηφιακή καθημερινότητα για τους κατοίκους και τους επισκέπτες της Νάξου και των Μικρών Κυκλάδων».


ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ:

Tηλ. 210 6114551

E-mail: info@oteacademy.gr

www.oteacademy.gr

ΠΙΣΩ