CXPA Athens Network: Η πρώτη κοινότητα στην Ελλάδα για επαγγελματίες που ασχολούνται με το Customer Experience - OTEAcademy
Main Image

NEA

CXPA Athens Network: Η πρώτη κοινότητα στην Ελλάδα για επαγγελματίες που ασχολούνται με το Customer Experience

19 Ιουνίου 2018
article photo

Το CXPA Athens Network είναι η τοπική κοινότητα του διεθνούς οργανισμού Customer Experience Professionals Association (CXPA), του πρώτου και μεγαλύτερου παγκόσμιου οργανισμού με στόχο την ανάπτυξη και βελτίωση της Εμπειρίας Πελάτη, με μέλη επαγγελματίες ανά τον κόσμο από διάφορους κλάδους. Σκοπό έχει να στηρίξει τους επαγγελματίες που ασχολούνται με την Εμπειρία Πελάτη στην Ελλάδα, παρέχοντας τους την ευκαιρία να εκπαιδευτούν, να συναντηθούν και να ανταλλάξουν ιδέες, προβληματισμούς και βέλτιστες πρακτικές. Το CXPA Athens Network δημιουργήθηκε και στηρίζεται από την OTEAcademy, μέλος του CXPA από το 2012. Μέλη του CXPA Athens Network μπορούν να γίνουν επαγγελματίες και εταιρείες που έχουν το Customer Experience ως βασικό συστατικό της κουλτούρας και δραστηριότητάς τους.


Για περισσότερες πληροφορίες και για να γίνεις μέλος της CX παρέας μας μπορείς να επικοινωνήσεις μαζί μας στέλνοντας email στο info@oteacademy.gr ή καλώντας μας στο 210 6114045.

ΠΙΣΩ