Στις 2 Νοεμβρίου η International Project Management Day 2017! - OTEAcademy
Main Image

NEA

Στις 2 Νοεμβρίου η International Project Management Day 2017!

02 Νοεμβρίου 2017
article photo

Με αφορμή τη Διεθνή Ημέρα Project Management, η OTEAcademy και το Project Leaders Club σας προσκαλούν σε μια εορταστική συνάντηση γνώσης και ανταλλαγής εμπειριών, με επίκεντρο τους Project Managers!


Η συνάντηση θα περιλαμβάνει δύο βασικές ενότητες:

  •        Στην πρώτη ενότητα, θα γνωρίσουμε την ιστορία της Διεθνούς Ημέρας Project Management και τη σημασία της. Επιπλέον, στα πλαίσια της ίδιας ενότητας, θα αναφερθούμε στην καινούργια έκδοση του Οδηγού για Project Management του PMI και θα εξετάσουμε τις διαφορές της από την προηγούμενη έκδοση. (Η 6η έκδοση του PMBOK, PMBOK® Guide, 6th Edition, κυκλοφόρησε στις 6 Σεπτεμβρίου 2017 και οι αλλαγές του θα ληφθούν υπόψη στις εξετάσεις πιστοποίησης για το PMP από τις 26 Μαρτίου 2018).
  •        Στη δεύτερη ενότητα, οι συμμετέχοντες θα έχουν την ευκαιρία να συζητήσουν με υψηλόβαθμα στελέχη της αγοράς για τις σύγχρονες προκλήσεις που αντιμετωπίζουν οι Project Managers σε διάφορους τομείς της βιομηχανίας.

Η συνάντηση θα γίνει στην OTEAcademy την Πέμπτη 2 Νοεμβρίου 2017 και ώρα 17:30-21:30 και θα προσφέρει 4 PDUs (2 Technical + 2 Strategic) σε πιστοποιημένους PMPs.

Το σεμινάριο είναι ανοιχτό σε όλους. Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να μας καλέστε στο 210 6114905. Για προσκλήσεις και επιβεβαίωση συμμετοχής, μπορείτε να μας στείλετε email στο kioannidou@oteacademy.gr.

 

ΠΙΣΩ