Πρόγραμμα «Τεχνολογία για Όλους» - OTEAcademy
Main Image

NEA

Πρόγραμμα «Τεχνολογία για Όλους»

16 Απριλίου 2019
article photo

H OTEAcademy η οποία σχεδιάζει και υλοποιεί υψηλού επιπέδου εκπαιδεύσεις προσωπικής ανάπτυξης και τεχνολογιών πληροφορικής και επικοινωνιών, είναι o εκπαιδευτικός φορέας του προγράμματος «Τεχνολογία για Όλους», του προγράμματος που προσφέρει η COSMOTE και δίνει σε ανθρώπους μεγαλύτερης ηλικίας τη δυνατότητα να εξοικειωθούν με την ψηφιακή τεχνολογία.

Το πρόγραμμα «Τεχνολογία για Όλους» προσφέρει, χωρίς χρέωση, μαθήματα εκμάθησης tablet και χρήσης του διαδικτύου για ανθρώπους μεγαλύτερης ηλικίας χωρίς προηγούμενη σχετική εμπειρία, σε Αττική και Θεσσαλονίκη και πραγματοποιείται στις εγκαταστάσεις της ΟΤΕAcademy.

Μέσα από το συγκεκριμένο πρόγραμμα οι συμμετέχοντες έχουν την ευκαιρία δωρεάν εκπαίδευσης 16 ωρών στην πλοήγηση του διαδικτύου, τη χρήση μέσων κοινωνικής δικτύωσης, την  ανακάλυψη και εξοικείωση με  την τεχνολογία αφής και εφαρμογών όπως οι χάρτες Google, σημειώσεις, email κ.α.

Τα μαθήματα πραγματοποιούνται στις εγκαταστάσεις της ΟΤΕAcademy (Μαρούσι & Θεσσαλονίκη). Οι ενδιαφερόμενοι για το πρόγραμμα μπορούν να τηλεφωνούν στα 210 6249300 (Αττική) και 2310 361154 (Θεσσαλονίκη), από Δευτέρα έως Παρασκευή 09:00 – 21:00.

Δείτε το σχετικό βίντεο εδώ.

ΠΙΣΩ