#menoumespiti - OTEAcademy
Main Image

NEA

#menoumespiti

23 Μαρτίου 2020
article photo

Αγαπητοί πελάτες, συνεργάτες και φίλοι,

Σε αυτή την δύσκολη και πρωτόγνωρη κατάσταση που βιώνουμε, η OTEAcademy παραμένει προσηλωμένη στην υγεία και ασφάλεια τόσο τη δική σας όσο φυσικά και των εργαζομένων της. Καταβάλλουμε κάθε δυνατή προσπάθεια, ώστε αφενός να περιορίσουμε την εξάπλωση του COVID-19 και αφετέρου να συνεχίσουμε να σας εξυπηρετούμε σύμφωνα με τα πιο υψηλά πρότυπα.

Σε αυτό το πλαίσιο, η εταιρεία λαμβάνει όλα τα απαραίτητα μέτρα αναφορικά με την έγκαιρη πρόληψη και την αντιμετώπιση του COVID-19 όπως αυτά ορίζονται τόσο από τις οδηγίες της Πολιτείας και του ΕΟΔΥ όσο και της Διοίκησης του Ομίλου ΟΤΕ. Οι εργαζόμενοι της εταιρείας δουλεύουν -εδώ και 10 μέρες- από το σπίτι, ενώ οι εγκαταστάσεις της εταιρείας λειτουργούν με προσωπικό ασφαλείας.

Παράλληλα, νοιαζόμαστε για εσάς και στηρίζουμε την προσπάθειά σας με καινοτόμα projects και δημιουργικές προτάσεις που προετοιμάζουμε και θα αποσκοπούν στη διευκόλυνση της καθημερινότητάς σας, καθώς και στην προσωπική ανάπτυξή σας ως επαγγελματίες και εργαζόμενοι από απόσταση. Θα σας ενημερώνουμε ανά τακτά χρονικά διαστήματα μέσα από τα social media και το newsletter μας.

Στο ενδιάμεσο, θα χαρούμε να ακούσουμε νέα σας και να έχουμε την ευκαιρία να τα πούμε μέσα από το messenger chat του Facebook ή του LinkedIn.

Stay tuned. Stay safe!

Σας ευχαριστούμε για την εμπιστοσύνη σας! 

Η ομάδα της OTEAcademy

ΠΙΣΩ