Main Image

NEA

Επεισόδιο 2: Ηγεσία στην πράξη

27 Φεβρουαρίου 2025
article photo

Στο δεύτερο επεισόδιο της νέας σειράς podcast της OTEAcademy, ο Γιάννης Αργυράκος, Director OTEAcademy, συνομιλεί με τον Miguel de Almeida, Partner και Executive Coach της Coverdale, και συνεργάτη της OTEAcademy, για την εξέλιξη της ηγεσίας και τις δεξιότητες που απαιτεί η σύγχρονη επαγγελματική πραγματικότητα.

Μεταξύ άλλων, ο Miguel de Almeida μοιράστηκε μαζί μας:

  • Λεπτομέρειες από το ταξίδι του από τον χώρο της διοίκησης, του marketing και των πωλήσεων σε εκείνον της εκπαίδευσης πάνω σε θέματα ηγεσίας.
  • Τις σκέψεις του σχετικά με την εξέλιξη της ηγεσίας και τα νέα μοντέλα που αναδεικνύονται, τονίζοντας τη σημασία της προσαρμοστικότητας, της συνεργασίας και της συναισθηματικής νοημοσύνης.
  • Τον ρόλο της ηγεσίας στην εποχή του remote working και τις προκλήσεις που φέρνει η ανάγκη καθοδήγησης και έμπνευσης των ομάδων από απόσταση.
  • Την ικανότητα διαχείρισης της αβεβαιότητας – σε ένα περιβάλλον όπου η αλλαγή είναι ραγδαία και απρόβλεπτη, οι ηγέτες καλούνται να παραμένουν σε εγρήγορση και να προετοιμάζουν τις ομάδες τους για το άγνωστο.

Ακούστε το νέο επεισόδιο και ανακαλύψτε πώς η ηγεσία προσαρμόζεται στις νέες απαιτήσεις του σήμερα!

ΠΙΣΩ