Influencing Decisions with Data - OTEAcademy
Main Image

Influencing Decisions with Data

ΗΜΕΡΕΣ & ΩΡΕΣ

13/10/2023

09:00-17:15

ΓΛΩΣΣΑ

Αγγλικά

ΑΡΙΘΜΟΣ ΑΤΟΜΩΝ

35-40

ΠΡΟΫΠΟΘΕΣΕΙΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ

Με λίγα λόγια

Αν έχεις στόχο τον Μετασχηματισμό του τμήματος και της επιχείρησής σου, η OTEAcademy δημιούργησε το Transformation Hub | The Masterclass Series, το πρώτο ολοκληρωμένο εκπαιδευτικό πρόγραμμα, το οποίο προσεγγίζει τον Επιχειρηματικό Μετασχηματισμό με ένα καινοτόμο & ολιστικό τρόπο καλύπτοντας σε βάθος τις ανάγκες επιμόρφωσης σε ατομικό αλλά και εταιρικό επίπεδο.

Το Masterclass με τίτλο Influencing Decisions with Data θέτει την αξιοποίηση των δεδομένων για σωστή λήψη επιχειρηματικών αποφάσεων στο επίκεντρό του. Στόχος του είναι να σε βοηθήσει στην κατανόηση των data και του τρόπου με τον οποίο απορρέει αξία από αυτά, ώστε να βελτιώσεις τη διαδικασία του Decision Making.

Περισσότερες Πληροφορίες εδώ.

Τι θα μάθετε

  • Γνωρίζεις πώς να χρησιμοποιείς τα data για να να διαμορφώσεις επιτυχημένη στρατηγική για τα projects και να οδηγηθείς στην λήψη πρωτοβουλιών.
  • Αναπτύσσεις την κριτική σου σκέψη για να δημιουργείς καλύτερα αποτελέσματα για την εταιρεία σου.
  • Μαθαίνεις πώς να επικοινωνείς αποτελεσματικά τα data insights στους συναδέλφους σου για να προωθήσεις την αλλαγή στον οργανισμό σου.
  • Μαθαίνεις πώς να σχεδιάζεις και να προετοιμάζεις τα κατάλληλα Data Stories ώστε να είναι ελκυστικά και κατανοητά στους συναδέλφους σου για γρήγορο decision making.