Σεπτέμβριος! Ας μάθουμε κάτι καινούργιο! - OTEAcademy
Main Image

BLOG

Σεπτέμβριος! Ας μάθουμε κάτι καινούργιο!

08 Σεπτεμβρίου 2022
article photo

Προτάσεις για το ακαδημαϊκό έτος 2022-2023

Ποια είναι η απόφασή  σας  για αυτό το ακαδημαϊκό έτος; Θέλετε να πετύχετε περισσότερα και ταυτόχρονα να πιέζεστε λιγότερο? Στην OTEAcademy καλύπτουμε τις ανάγκες σας  με τις πιο ολοκληρωμένες εκπαιδεύσεις σε ανάπτυξη προσωπικών δεξιοτήτων!

Βρείτε παρακάτω το επόμενο βήμα για μια υπέροχη νέα αρχή! Αυτό για κάποιους  μπορεί να είναι μια δεξιότητα που επιθυμούν να κατακτήσουν, για άλλους η προϋπόθεση για μια καλύτερη δουλειά. Στην OTEAcademy, τα έχουμε όλα!

Εκπαίδευση προσωπικών δεξιοτήτων ατομικά ή σε ομάδες. Βελτιώστε την προσωπική και επαγγελματική σας ζωή με ένα από τα πολλά εκπαιδευτικά προγράμματα που διεξάγουμε καθ’ όλη τη διάρκεια του ακαδημαϊκού έτους.

Η εκπαίδευση των ICT Skills προσφέρεται από τους μεγαλύτερους διεθνείς οργανισμούς και τεχνολογικά ιδρύματα, όπως η AWS, η Cisco, η SAP, η Oracle, η Microsoft και η SAS, και εμείς είμαστε οι περήφανοι πιστοποιημένοι εκπαιδευτικοί συνεργάτες. ❤️

B2B Solutions Sales with Ian Farmer

Συνεργαζόμαστε με τον Ian, και σας προσφέρουμε έξι κορυφαίες εκπαιδεύσεις που θα σας βοηθήσουν να αναπτύξετε τις δεξιότητες και τις τεχνικές σας στις πωλήσεις, και θα σας κάνουν να επιτύχετε τους επαγγελματικούς σας στόχους νωρίτερα από ό,τι νομίζατε.

Στην OTEAcademy δημιουργήσαμε το Transformation Hub| The Masterclass Series, το πρώτο ολοκληρωμένο εκπαιδευτικό πρόγραμμα που προσεγγίζει τον επιχειρηματικό μετασχηματισμό με έναν καινοτόμο & ολιστικό τρόπο καλύπτοντας σε βάθος τις ανάγκες επιμόρφωσης σε ατομικό αλλά και εταιρικό επίπεδο.
Έχουν ανακοινωθεί 5 νέες ημερομηνίες με κεντρικούς ομιλητές που θα σας εμπνεύσουν και θα σας κάνουν να σκεφτείτε πέρα από τα συνηθισμένα!

Αυτό το μήνα στην OTEAcademy:

CCNA online live ξεκινά στις 19 Σεπτεμβρίου και καλύπτει τις ακόλουθες ενότητες:

  • Introduction to Networks (ITN)
  • Routing and Switching and Wireless Essentials (SRWE)
  • Enterprise Networking, Security, and Automation (ENSA)

Το Discovery Day έρχεται στις 30 Σεπτεμβρίου

Η OTEAcademy, ως Επίσημος Εκπαιδευτικός Συνεργάτης του AWS, διεξάγει την AWS Discovery Day, μια δωρεάν διαδικτυακή εκδήλωση που έχει σχεδιαστεί για να παρουσιάσει τα οφέλη της πληροφορικής στο AWS Cloud σε business leaders και IT technical professionals.

Κάθε εβδομάδα, ανακοινώνουμε διαφορετικές εκπαιδεύσεις στα social media, βεβαιωθείτε ότι μας ακολουθείτε στο Facebook ή στο LinkedIn για να ενημερώνεστε. Εναλλακτικά, βρείτε την εκπαίδευση στην οποία επιθυμείτε να συμμετάσχετε εδώ και ενημερώστε μας! Μπορούμε να το πραγματοποιήσουμε οποιαδήποτε στιγμή του έτους!

Καλή αρχή για το νέο ακαδημαϊκό έτος!
Η ομάδα της OTEAcademy

ΠΙΣΩ