Η σημασία της αλλαγής στην ζωή μας - OTEAcademy
Main Image

BLOG

Η σημασία της αλλαγής στην ζωή μας

18 Μαρτίου 2022
article photo

H αλλαγή είναι μία ενδιαφέρουσα διαδικασία στη ζωή μας, η οποία χρειάζεται συνεχή προσπάθεια, επιμονή και θάρρος. 

Όταν φτάνει η στιγμή που νιώθουμε πως «κάτι πρέπει ν’ αλλάξει», συνήθως έχει προηγηθεί μία δύσκολη περίοδος, ή μεθοδεύουμε μια διαφορετική πορεία ζωής, είτε προσωπική, είτε επαγγελματική.

Η αλλαγή φέρνει νέες προοπτικές

Μπορεί ο φόβος της αλλαγής να μας κρατάει συχνά σε αδράνεια, αλλά όταν το τολμάμε ανακαλύπτουμε πως είναι για καλό. Ακόμη και οι μικρότερες αλλαγές όπως αυτές μες το σπίτι, ή της εμφάνισής μας, είναι ευεργετικές και μας ανανεώνουν.

Οι σοβαρότερες αλλαγές, όπως αυτές στον επαγγελματικό τομέα, είναι πιο δύσκολες γιατί ενέχουν ένα ρίσκο και μία απόσταση από την ασφάλεια και την ηρεμία που είχαμε πρότινος εξασφαλίσει.

Βγες από το comfort zone σου

Η αλλαγή μας προσφέρει δυνατότητες που δεν είχαμε φανταστεί! Μας φέρνει σε επαφή με καινούργιους ανθρώπους, με διαφορετικές απόψεις, με άγνωστα συναρπαστικά ταξίδια. Αυτό είναι και η ουσία της ζωής. Αν μέναμε για πάντα στην ασφάλεια, δεν θα ζούσαμε τίποτε καινούργιο και η μονοτονία θα κυριαρχούσε.

Δεν είναι ποτέ αργά να μάθεις κάτι καινούργιο!

Τι είναι αυτό που σου αρέσει να κάνεις; Τι άφησες και σου λείπει; Τι σε κάνει να χαμογελάς; Πού θα ήθελες να φτάσεις στην δουλειά σου; Τι σε ζορίζει και θα ήθελες να αλλάξεις;

Διάλεξε κάτι που θα έκανε την ζωή σου καλύτερη και ξεκίνα να το καλλιεργείς, να το μαθαίνεις, να το βάζεις πιο συχνά στην καθημερινότητά σου!

Η OTEAcademy έχει μία πλούσια σειρά μαθημάτων, που βοηθούν στην προσωπική εξέλιξη και προωθούν την θετική αλλαγή μέσα μας σε όλους τους τομείς της ζωή μας. Βρες αυτό που σου ταιριάζει και επικοινώνησε μαζί μας!

Θα χαρούμε πολύ να συζητήσουμε μαζί σου για το εκπαιδευτικό πρόγραμμα που θα φέρει την αλλαγή στην ζωή σου!

Νατάσσα Πέϊογλου
Content Creator @OTEAcademy

ΠΙΣΩ