“Think Your Way to Success” – Ένα μοναδικό σεμινάριο με την Christine Dawson! - OTEAcademy
Main Image

NEA

“Think Your Way to Success” – Ένα μοναδικό σεμινάριο με την Christine Dawson!

22 Ιουνίου 2017
article photo

Το Σάββατο 24 Ιουνίου 2017, η διεθνώς αναγνωρισμένη Training & Coaching specialist, Christine Dawson, θα βρίσκεται στην OTEAcademy για να προσφέρει μια μοναδική εκπαιδευτική εμπειρία με τίτλο “Think Your Way to Success”.


Μια μέρα γεμάτη έμπνευση για τους συμμετέχοντες που θα μάθουν πώς να αλλάξουν τον τρόπο σκέψης τους ώστε να χτίσουν επιτυχημένα το μέλλον. Πώς να παρατηρούν, να κατανοούν και να ελέγχουν τον τρόπο που σκέφτονται ώστε να μην ξεφεύγουν από τον σκοπό τους και να φτάνουν στην επιτυχία. Γιατί η πραγματικότητα του καθενός καθορίζετε από τον τρόπο που την αντιλαμβάνεται… Μια απολαυστική μέρα που πραγματικά μπορεί να επηρεάσει θετικά την υπόλοιπη ζωή των συμμετεχόντων!

Το κόστος συμμετοχής στο σεμινάριο είναι 90€ και θα έχει διάρκεια 09:00-17:00. Για τα μέλη του Project Leaders Club θα γίνει ένα ξεχωριστό δωρεάν σεμινάριο την Παρασκευή 23 Ιουνίου και έκπτωση 50% για όσους επιθυμούν αν παρακολουθήσουν το σεμινάριο του Σαββάτου.

Για περισσότερες πληροφορίες και εγγραφές μπορείτε να καλέσετε στο 210 6114434 ή να στείλετε email στο info@oteacademy.gr.

ΠΙΣΩ