Έρχεται το #GrowYourBusiness - Digital Training της COSMOTE σε συνεργασία με την OTEAcademy σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη! - OTEAcademy
Main Image

NEA

Έρχεται το #GrowYourBusiness – Digital Training της COSMOTE σε συνεργασία με την OTEAcademy σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη!

08 Μαΐου 2017
article photo

H COSMOTE στηρίζει την ανάπτυξη των επιχειρήσεων στην ψηφιακή εποχή και διοργανώνει σε συνεργασία με την OTEAcademy δωρεάν εκπαιδεύσεις για μικρομεσαίες επιχειρήσεις.


Η COSMOTE, μέσα από το #GrowYourBusiness υλοποιεί μια σειρά από δράσεις, για να  στηρίξει τις μικρομεσαίες  επιχειρήσεις και τους ελεύθερους επαγγελματίες στην Ελλάδα. Ξεκινά λοιπόν με την πρώτη δράση, το #GrowYourBusiness – Digital Training,  που θα  τις βοηθήσει να ενταχθούν στην ψηφιακή εποχή, να γνωρίσουν τα σύγχρονα digital εργαλεία και να τα εντάξουν στην καθημερινότητά τους ώστε να ενισχύσουν την αποδοτικότητα  και την ευελιξία της επιχείρησής τους, Έτσι, σε συνεργασία με την OTEAcademy, διοργανώνει δύο εκπαιδευτικά σεμινάρια, ένα στην Αθήνα και ένα στη Θεσσαλονίκη.

Τα σεμινάρια είναι δωρεάν και ανοικτά σε όλους τους επιχειρηματίες και θα πραγματοποιηθούν στη Θεσσαλονίκη, την Τετάρτη 21 Ιουνίου, στο ξενοδοχείο Makedonia Palace και στην Αθήνα, την Παρασκευή 23 Ιουνίου, στις εγκαταστάσεις της OTEAcademy στο Μαρούσι. Στόχος των σεμιναρίων είναι η επιμόρφωση επιχειρηματιών και των στελεχών τους (επιχειρήσεις με δυναμικό έως 50 άτομα), στις δυνατότητες που προσφέρει η digital επικοινωνία. Για το σεμινάριο της Αθήνας θα υπάρχει και η δυνατότητα παρακολούθησης μέσω live streaming, για όσους δεν θα μπορέσουν να εξασφαλίσουν μια θέση ή για όσους αδυνατούν να παραβρεθούν λόγω απόστασης.

Η θεματολογία των σεμιναρίων θα καλύψει τις εξής ενότητες:

  1. Οι τάσεις της εποχής και οι αλλαγές στις καταναλωτικές συνήθειες
  2. Τι να κάνω και τι να αποφύγω στο της εταιρείας μου
  3. Ο κόσμος των Social Media
  4. Ηλεκτρονικό Εμπόριο
  5. Βασικά Digital Skills για τη δουλειά μου

Τα σεμινάρια αυτά αποτελούν κορυφαία ευκαιρία για κάθε επιχειρηματία που έχει μια μικρή επιχείρηση και θέλει να καταλάβει πώς μπορεί, χρησιμοποιώντας τα ψηφιακά αυτά εργαλεία να δώσει νέα ώθηση στην επιχείρησή του.

Για να δηλώσετε συμμετοχή μπορείτε να επισκεφθείτε το www.growyourbusiness.gr και να παρακολουθήσετε το σεμινάριο στο χώρο διεξαγωγής του ή μέσω live streaming.

Δείτε το σχετικό video εδώ.

 

 

ΠΙΣΩ