Η OTEAcademy στο IPD Week Hall of Fame των ακαδημιών Cisco! - OTEAcademy
Main Image

NEA

Η OTEAcademy στο IPD Week Hall of Fame των ακαδημιών Cisco!

29 Μαΐου 2020
article photo

Μία ακόμα σημαντική και διεθνή διάκριση έλαβε πρόσφατα η OTEAcademy, η οποία προστέθηκε στο IPD Week Hall of Fame των ακαδημιών Cisco. Το Instructor Professional Development (IPD) Week αφορά σε όλους τους Cisco Instructors σε παγκόσμιο επίπεδο και πραγματοποιείται τέσσερις (4) φορές το χρόνο. Κατά τη διάρκεια αυτών των εβδομάδων, οι εκπαιδευτές συμμετέχουν σε νέα μαθήματα και ενημερώνονται για όλες τις αλλαγές και τελευταίες εξελίξεις σε προϊόντα, μεθοδολογίες, ύλη εργαστηρίων, ασκήσεων κτλ.

Το ASC (Academy Support Center) Rewards Program είναι ένα αυτοματοποιημένο σύστημα που παρακολουθεί την πορεία των συνεργατών της Cisco, εξάγοντας δείκτες συμμετοχών (engagement) των ακαδημιών που υποστηρίζουν (π.χ. CCNAv7, CCNP) και άλλα διάφορα KPI’s, τα οποία καθορίζουν το βαθμό της επιτυχίας των συνεργατών. Η OTEAcademy είχε λάβει το πρώτο της βραβείο το 2017 στο Cisco ASC EMEAR Summit που είχε λάβει χώρα στην Αθήνα.

Πιστή στο στόχο της για παροχή υψηλού επιπέδου business training, η OTEAcademy συνεχίζει να επενδύει στην επιμόρφωση και τη διαρκή ανάπτυξη των στελεχών της ώστε να γίνεται ακόμα καλύτερη για εσάς!

ΠΙΣΩ